Spring til nye
højder!

Elsker du at flyve gennem luften? At opleve farten og adrenalinsuset ved at være helt vægtløs i et kort sekund? Når du vælger et spring-valgfag, får du chancen for at tilbringe endnu mere tid i luften og blive en dygtigere springgymnast. Vi tilbyder valgfag, der passer til alle niveauer!

Hvis du er helt bidt af springgymnastikkens højder og tempo, kan du vælge et valgfag, hvor du kan dygtiggøre dig endnu mere.

Glæd dig til at få rykket grænser, blive bedre og opdage, hvor stor en forskel hårdt og målrettet arbejde gør for dine evner som springgymnast.

Vores dygtige undervisere står klar til at hjælpe dig med at udvikle dig – både som menneske og gymnast. Uanset hvilket spring-valgfag du vælger, kan du glæde dig til struktureret træning, der altid starter med fælles opvarmning, der styrker sammenholdet og gør dig klar til at yde alt det, du kan.

udfordringer på dit niveau

Vi tilbyder flere forskellige spring-valgfag, så du er sikret udfordringer på det niveau, der passer dig. Alle valgfag byder på en masse sjove timer i hallen, hvor du forbedrer din springteknik i selskab med dine holdkammerater. 

Glæd dig til at se mærkbare resultater og få succesoplevelser, når du giver alt, hvad du har og udfordrer dig selv med nye og mere avancerede spring.

Nogle af valgfagene har adgangskrav, men ellers kan du frit vælge! Vi tilbyder følgende valgfag:

Spring alle

I dette valgfag har vi plads til alle uanset niveau. Uanset om du drømmer om at lære at lave en vejrmølle eller kæmper for at lære double back, trippel-out og de mere komplicerede spring, så vil du blive udfordret og udvikle dig sammen med dine kammerater.

Spring for piger

Når du vælger spring for piger, bliver du en del af et trygt fællesskab, hvor alle arbejder for at gøre hinanden bedre. Der er ikke noget krav til dit niveau, og her er plads til både øvede og nybegyndere – bare du har lyst til at give den gas og arbejde målrettet med dine spring

Spring for begyndere

Dette er valgfaget for dig, der aldrig har sprunget før. Du bliver ført trygt igennem alle de grundlæggende teknikker og lærer om alt fra håndstand til kraftspring, saltoer, vejrmøller, flikflak og meget mere. Kom og vær med!

Spring øvede

Her er der både mere og fart og mere højde på springene! Glæd dig til benhård træning, vilde spring og en masse gode timer i hallen. Valgfaget er åbent for alle uanset køn – adgangskravet er blot, at du kan lave en araber-flik uden modtagning.

Følg os på de sociale medier