Kreative fag

Blomsterværksted på Ågård Efterskole

Blomsterværksted - Smukke buketter, kranse, dekorationer, græskarmænd,  kålhovedvaser. Glæd din lejlighed eller roomie med flotte blomster hver uge eller tag buketten med hjem til mor. Vi tager også ud i naturen og finder vore egne materialer.

Keramik - Vi arbejder med stentøjsler og forskellige opbygningsteknikker af stentøjsemner f.eks. pølseteknik, pladeteknik, modellering og evt. drejning. Vi vil også se på forskellige dekorationsteknikker bl.a. glasurer, træk-af-voks, forskellige brændingsformer m.m.

Re- og taskedesign - Er du til stof, mix af nyt og secondhand samt kreativt design? Lær at sy DIN personlige taske, et iPadcover, en strandtaske med kant el.lign. eller måske at omforandre tøj, så det bliver helt personligt og lige dig! Her har du muligheden for at skabe noget unikt.

Sløjd på Ågård Efterskole

Sløjd - Boomeranger, knive, bue og pil, skåle, et bord så du kan sidde med din PC i sengen, proptrækker, oplukker, lysestager, flagstænger, smykker, skabe, skulpturer, julegaver...kun fantasien og dine egne evner sætter grænser. 

Filt - At filte er egentlig at mishandle uld med varmt vand og sæbe!! Og derved fremstille fx hjemmesko, vanter, tørklæder, penalhuse, små krukker, punge til mobilen eller penge, tasker - måske en hat? 

Tegning/Popart - Bliver dine tegninger kun til tændstikmænd og er det svært at male et maleri, som du har lyst til at vise frem? Nu har du muligheden for at lære at tegne og beskæftige dig med malegenren pop art. Vi har fokus på menneskekroppen, ansigter samt perspektivtegning.