Kom og dans med os

Dans på Ågård Efterskole er for dig, der ikke kan sidde stille, når musikken spiller. Dig, der enten er den første på dansegulvet eller bruger timevis på at danse foran spejlet derhjemme. Dig, der elsker at bevæge dig – og lege med dit udtryk og attitude.

Når du danser bruger du hele din krop – lige fra tåspidserne til selv den mindste ansigtsfold. Du fortæller historier og udtrykker følelser gennem dine bevægelser og dit ansigtsudtryk – næsten ligesom en skuespiller på en scene. Derfor gør dans dig lidt klogere på dig selv, din krop og alt det, den kan.

Få afprøvet
en masse forskellige stilarter

Vi arbejder med hele kroppen og mixer genrer og stilarter for at skabe spændende koreografi. Glæd dig til bl.a. at arbejde med house, locking, waacking og hiphop, lære fede moves og lytte til musikken for at finde ud af, hvordan man bedst kombinerer dansetrin og toner, så det hele passer sammen.

I løbet af undervisningen får du skærpet dine tekniske færdigheder, arbejdet med dit individuelle udtryk og opnår en øget musikforståelse. Vi arbejder frem mod forårsopvisningerne, hvor danseholdet opfører en sekvens.

Fællesskabet gør dig bedre

Efterskolegymnastik er noget særligt. Til vores opvisninger oplever du, hvordan det føles at være en del af et hold, hvor alle skal arbejde sammen for at skabe noget stort. Alle har en vigtig rolle at spille, og vi er fuldstændigt afhængig af hinanden.

 

Når du vælger et valgfag inden for rytmisk gymnastik, får du lov til at spille en ekstra rolle i vores gymnastikopvisninger. Vi skaber nemlig en ekstra sekvens, som vi går på gulvet med til opvisningerne, så du kan få lov til at vise alt det, du har lært!

Følg os på de sociale medier