Kast dig ud i baglæns
banespring!

Powertumbling kan bedst beskrives som ”springgymnastikkens Formel 1”, for her er fart over feltet og eksplosive banespring! Powertumbling er for dig, der ønsker at bliver bedre til at springe baglæns – og KUN baglæns. Her er der fokus på araberspring, flikflaks, whipbacks og de store slutspring.

Glæd dig til at arbejde målrettet med dine banespring i powertumbling. Her bruger vi mange timer på de helt små detaljer, så du kan lande dine spring helt perfekt – og det stiller krav til dig og din fysik. Derfor skal du kunne lave en araber-flik uden modtagning for at kunne vælge valgfaget.

Få tid til at nørde dine bevægelser

Der kræver stor koordination at flyve gennem luften. Hver eneste bevægelse og hver eneste kropsdel har indflydelse på, hvordan du udformer dit spring. I powertumbling stiller vi skarpt på de helt små detaljer, som gør den store forskel i dine spring.

Glæd dig til at nørde helt ned i detaljen og give dig selv det bedste udgangspunkt for dine spring. Det er benhårdt arbejde, men vi lover: det er det hele værd, og du kommer til at udvikle dig meget – og hurtigt!

Grib udfordringen

Powertumbling byder på mange udfordringer. Det kræver både fysisk og mental styrke at kaste sig ud i de baglæns spring. I løbet af undervisningen får du rykket dine grænser og opdager nye sider af dig selv og dine klassekammerater. Og så bliver du selvfølgelig en bedre gymnast.

Selvom tumbling i høj grad handler om dine egne præstationer, vil du også opdage, hvor dejligt det er med opbakning fra dine holdkammerater. Der er nemlig altid nogen, der klapper af dig, støtter dig og kommer med brugbar feedback, så du kan fortsætte din udvikling. Samtidig ser du også dine klassekammeraters udvikling helt tæt på og opdager, hvor hurtigt det går, når man træner målrettet og regelmæssigt.

Følg os på de sociale medier