Vores gymnastiske valgfag - Gymnastik efterskole

På Ågård Efterskole handler gymnastik om fællesskab. Om at skabe noget sammen og præsentere det til verden gennem forårets gymnastikopvisninger. 

Det får du chancen for at snuse til i fællesgymnastikken – og hvis du bliver helt bidt af gymnastik, har du her mulighed for at vælge mellem en bred vifte af valgfag, så du kan dygtiggøre dig og blive endnu bedre!

Er du vild med gymnastik? Når du vælger TeamGym får du ”hele pakken” – med alle de flotte bevægelser fra rytmisk gymnastik og alle de vilde spring fra springgymnastikken.

Du kommer til at konkurrere i spring/rytme og får mulighed for at deltage i Efterskolernes DM i TeamGym.

Powertumbling er for dig, der ønsker at bliver bedre til at springe baglæns – og KUN baglæns. Her er der fokus på araberspring, flikflaks, whipbacks og de store slutspring.

Glæd dig til at arbejde målrettet med dine banespring i powertumbling. Her bruger vi mange timer på de helt små detaljer, så du kan lande dine spring helt perfekt

Elsker du at flyve gennem luften? At opleve farten og adrenalinsuset ved at være helt vægtløs i et kort sekund?

Når du vælger et spring-valgfag, får du chancen for at tilbringe endnu mere tid i luften og blive en dygtigere springgymnast. Vi tilbyder valgfag, der passer til alle niveauer!

Rytmisk gymnastik er for alle – uanset om du er øvet gymnast eller kun lige har fået øjnene op for gymnastikken.

Det vigtigste er blot, at du har mod på at dyrke en masse gymnastik og lyst til at udfordre dig selv.

Vi arbejder med hele kroppen og mixer genrer og stilarter for at skabe spændende koreografi.

Glæd dig til bl.a. at arbejde med house, locking, waacking og hiphop, lære fede moves og lytte til musikken for at finde ud af, hvordan man bedst kombinerer dansetrin og toner, så det hele passer sammen.

Dette valgfag er for alle, der gerne vil nørde deres trampolinspring!

Uanset om du skal til at arbejde med en halvskrue, eller har et mål om at lære trippelout, finder vi udfordringer for dig.

Følg os på de sociale medier