Fordyb dig endnu
mere i gymnastikkens
verden

På Ågård Efterskole elsker vi rytmisk gymnastik – og det kommer du også til!

Gennem den obligatoriske fællesgymnastik får du en fornemmelse af, hvad gymnastikken har at byde på, og med dette valgfag får du mulighed for at skrue op for nørderiet og dyrke det rytmiske aspekt.

Rytmisk gymnastik er for alle – uanset om du er øvet gymnast eller kun lige har fået øjnene op for gymnastikken. Det vigtigste er blot, at du har mod på at dyrke en masse gymnastik og lyst til at udfordre dig selv.

Vælg mellem to valgfag:

Rytmisk piger: Er du interesseret i rytmisk gymnastik og alt, hvad det har at byde på? Vi tilbyder rytmisk gymnastik for piger på alle niveauer. Sammen skaber vi et trygt rum, hvor der er plads og tid til at gå i dybden med dine bevægelser og eksperimentere. Undervisningen sikrer, at du får styr på dine positioner, øger din bevægelseskvalitet og opnår en forståelse for gymnastikkens verden.

Vi arbejder bl.a. med tyngde, spring over gulv, flow, taktfornemmelse og musikforståelse – og du kommer til at udvikle dig helt vildt sammen med dine holdkammerater.

Rytme piger ekstra: Fordyb dig i rytmisk gymnastik! Her er plads til at prøve noget nyt, og vi får løbende tilføjet en masse nye bevægelser til din ”øvelsesbank”, så du bliver en dygtigere og mere alsidig gymnast.

I løbet af undervisningen går vi i dybden med gymnastikkens forskellige bevægelsesmønstre, gulvarbejdet og arbejder mere detaljeret med gulvarbejde, afsæt, korrekte positioner og koordination. Du opnår et mere modent bevægelsesmønster gennem mere udfordrende bevægelser og sammensætninger.

Rytmisk gymnastik efterskole

Bliv en del af opvisningerne

Efterskolegymnastik er noget særligt. Til vores opvisninger oplever du, hvordan det føles at være en del af et hold, hvor alle skal arbejde sammen for at skabe noget stort. Alle har en vigtig rolle at spille, og vi er fuldstændigt afhængig af hinanden.

Når du vælger et valgfag inden for rytmisk gymnastik, får du lov til at spille en ekstra rolle i vores gymnastikopvisninger. Vi skaber nemlig en ekstra sekvens, som vi går på gulvet med til opvisningerne, så du kan få lov til at vise alt det, du har lært!

 

Sjove timer i hallen

Vi har det altid sjovt sammen, når vi er i hallen. Vi hepper på hinanden og bruger tid på at gøre hinanden bedre ved at give hinanden brugbar feedback og støtte. For selv den mest erfarne gymnast har brug for feedback og input til at blive endnu bedre og udvikle sit talent.

Følg os på de sociale medier