Ansatte

Alle ansatte, uanset funktion, er en vigtig del af vores voksne fællesskab. Omgangstonen er præget af humor, interesse og venskabelighed. Vi hjælper gerne hinanden med at få arbejdsliv og privatliv til at hænge sammen. Det kendetegner arbejdspladsen, at det er et sted, hvor engagement, fælles ansvar og udvikling er i samspil med kollegial omtanke og livsglæde.

Læs mere om den enkelte medarbejder.

Anette Rudolf, Ågård Efterskole

Anette Rudolf
Køkkenassistent
ar@aagaardefterskole.dk

Annette er en af dem, vi møder i køkkenet. Hun har valgt at arbejde på Ågård Efterskole, fordi hun elsker at have elever omkring sig, da det er så dejligt livsbekræftende. At udfordre eleverne på mad og smag er noget af det, hun synes er sjovt at arbejde med.

Annette er uddannet inden for køkken og har mange års erfaring fra både efterskole og kursuscenter.

Hun er en aktiv kvinde med tre børn og mand, dyrker gymnastik både som udøver og instruktør.

Hun elsker at stå på ski i sin helt egen stil, og når sneen er væk, er det på med vandskiene. Er sommervejret ikke til sejlads, så kan det tænkes, at man møder Annette på mountainbike.

Læs mere
Britta Winther, Ågård Efterskole

Britta Winther
Sekretær
bw@aagaardefterskole.dk 

Britta er skolens sekretær. Hun har styr på tingene og er altid parat til at hjælpe, hvis vi har behov, og så er hun så sød at tale med i telefonen.
Om sommeren ser vi altid Britta i lædertøj og siddende på sin lækre japanske motorcykel.
I sin fritid er Britta aktiv i sit lille lokalområde - Farre - hvor hun er formand for Borgerforeningen. Desuden tror hun, at hun har forstand på, hvad god kunst er, og det endda helt uden selv at have talent.

Læs mere
Charlie Pedersen, Ågård Efterskole

Charlie Pedersen
Underviser i matematik, KSH, fodbold, fortælling
cp@aagaardefterskole.dk 

Lærer? Nej, det vil jeg ikke være!

Nogenlunde sådan tænkte Charlie under sin opvækst i det nordvestjyske. I stedet drømte han om at blive jagerpilot, fodboldspiller eller politibetjent - et eller andet aktivt, afvekslende og spændende.

Alligevel endte han efter mange omveje med at læse til lærer på Læreruddannelsen i Silkeborg. Det der fik ham til at ændre opfattelse af lærerjobbet, var en blanding af det personlige møde med efterskoleverdenen i 8., 9. og 10. klasse, et højskoleophold og jobbet som skilærer i Norge.

Charlie afsluttede sin uddannelse i juni 2012, hvorefter turen gik direkte til Ågård Efterskole, hvor han underviser i matematik, KHS og fodbold. 

I sin fritid kan Charlie godt lide at være aktiv. De seneste år er det specielt golf, mountainbiking, skiløb og beachvolley der har hans interesse.

Læs mere
David Sommer, Ågård Efterskole

David Sommer
Underviser i dansk, musik
ds@aagaardefterskole.dk 

David blev i 2006 uddannet som lærer i dansk, musik og idræt fra Århus Dag- og Aftenseminarium. Umiddelbart herefter blev han ansat på en århusiansk folkeskole. I sin tid i Århus har David også taget en diplomuddannelse i rytmisk musik og bevægelse fra Det Jyske Musikkonservatorium. Herefter bliver han ansat på Ågård Efterskole, hvor han underviser i sine to yndlingsfag, dansk og musik.

David kender godt til miljøet i og omkring de frie skoler, da han som lærerbarn har boet på Silkeborg Højskole og Danebod Højskole og herudover selv har gået i både friskole og på efter- og højskole.

Når David holder fri er han vild med at holde sig i gang. Han løber og cykler rundt i naturen og får heldigvis også tid til både at dykke og at fiske, som er nogle af Davids store fritidsinteresser. Herudover bruger han selvfølgelig også en masse tid på at spille musik. Specielt bassen og klaveret har Davids store interesse. 

Læs mere

Elsebeth Ørum
Underviser i tysk og fortælletime
eoe@aagaardefterskole.dk 

Efter mange år som salgsassistent og butikschef hos JYSK, valgte Elsebeth i 2010 at sadle om, og startede på lærerseminariet i Jelling. En stor omvæltning og videreudvikling for en voksen kvinde med mand og 2 små børn, som altid har fulgt kongstanken om, at man skal arbejde med noget, man brænder for.                     

I 2014 dimitterede Elsebeth som tysk, - dansk, - idræts – og svømmelærer, og blev ansat på Bredagerskolen i Jelling i udskolingen.

Elsebeths ønske om mere nærvær med sine elever, og mere tid og overskud til både at uddanne og danne, fik hende til at søge til Ågård efterskole, hvor hun tiltrådte som lærer i August 2017. 

Elsebeth og familien har et lille landsted lidt uden for Jelling, hvor de har en masse dyr. Hun holder af at læse, være kreativ, at holde sin have og at udforske sig selv kulinarisk. I sin fritid arbejder hun i et fitnesscenter som instruktør i spinning, cardiotræning og styrketræning.

Læs mere
Emil Johansen, Ågård Efterskole

Emil Johansen
Underviser i fortælling, gymnastik, spring, pedel
ej@aagaardefterskole.dk 

Emil har altid været bidt af de frie skoler, og han har selv været igennem fri-, efter- og højskole. Især i sin egen efterskoletid blev han inspireret af lærerne til at være efterskolelærer. Emil gik i foråret 2015 på Gymnastikhøjskolen i Ollerup, hvor han fik udvidet sin horisont inden for gymnastik- og træningsformer. Senere har Emil været på det 11. Verdenshold, hvor han blandt andet rejste rundt med Maria Møgelhøj, som også underviser i gymnastik. Han er rigtig glad for at kunne videregive sin viden igennem gymnastik, fysisk træning, svømning og MTB

Udover dette har Emil også nogle pedelopgaver, som græsklipning, havearbejde og andre lignende opgaver. 

I sin fritid dyrker Emil lidt mere gymnastik på repræsentationshold, konkurrencehold og elitehold. I vintersæsonen svinger han ligeledes gerne skiene ned af de østrigske alper.

Læs mere

Frederik Holsteen
Underviser i gymnastik, spring
fh@aagaardefterskole.dk 

Frederik er en ung og frisk fyr på 21 år.  Han elsker at lave gymnastik, og han elsker at bruge sin tid på at lære andre gymnastik. Han har tidligere rejst verden rundt med gymnastik, sammen med Markus Boysen og resten af verdensholdet. Den livsrejse har givet ham mod på at skulle undervise i gymnastik og engelsk, hvor han vil bruge sin energi på at gøre undervisningen interessant og få den til at give mening for eleverne.

Når Frederik ikke er i gymnastiksalen, bruger han tiden på at spille alverdens boldspil og desuden bevæge sig på alle mulige tænkelige måde både i fritiden, men også sammen med eleverne. Da han er ung, men stadig erfaren vil han møde eleverne i øjenhøjde  og overføre de gode erfaring

Læs mere
Hanne Mols Rasmussen, Ågård Efterskole

Hanne Mols Rasmussen
Underviser i tysk, engelsk, fransk, kreative fag, uddannelsesvejleder, fortælling
hm@aagaardefterskole.dk 

Hanne Mols - læreruddannet fra Jelling Statsseminarium i 1986 og efterskolelærer lige siden først på Bjergsnæsskolen i Viborg, hvor hun fik sin efterskoleopdragelse og siden 1995 ansat på Ågård Efterskole  - dog med et års svinkeærinde i folkeskolen.

Hanne er glad for sprog - engelsk, tysk , fransk, men underviser også gerne i dansk, geografi og kreative fag, som billedkunst og blomsterværksted. 

Hver anden uge sørger hun for at eleverne får lov at holde om hinanden til folkedans og blive seje til polka og måske tyrolervals.

Fritiden bruges på familien, haven og hunden - og ikke mindst gymnastik - for den gamle cirkushest - og tidligere gymnastiklærer, lugter stadig savsmuld og kan godt lide at lave opvisninger med Mumieholdet.

Læs mere
Henrik Jeppesen, Ågård Efterskole

Henrik Jeppesen
Pedel
hj@aagaardefterskole.dk 

Henrik Jeppesen er 50 år og bor på en lille ejendom 6 km fra skolen sammen med sin kone Lene og søn Kim. I fritiden er han landmand, spiller fodbold og hjælper sønnen i hans tømrerfirma. Han er glad for at være ude i naturen, hvor han bl.a. gerne arbejder i sin have og går tur med sine to hunde. 

Henrik elsker udfordringer. Der skal hele tiden ske noget - og det gør der på Ågård Efterskole!

Læs mere
Jakob Sørensen, Ågård Efterskole

Jakob Sørensen
Underviser i dansk, håndbold, fodbold og fortælling
js@aagaardefterskole.dk

Jakob blev i sommeren 2016 uddannet som lærer i dansk, samfundsfag og historie fra Læreruddannelsen i Århus. På Ågård Efterskole skal han undervise i sit yndlingsfag, dansk, samt sine to største interesser, fodbold og håndbold. Han elsker netop disse to sportsgrene og har indtil for få år siden været meget aktiv med begge dele.

Jakob trives godt i et fællesskab, som lægger vægt på gode værdier, godt humør, gensidig respekt og tryghed, hvorfor han vil gøre en stor dyd ud af at skabe netop sådanne rammer, der hvor han færdes. Han gør meget ud af, at både danskundervisningen og boldspilstræningen skal være varieret og afvekslende, så der bliver plads til at alle elever kan udvikle sig bedst muligt.

I sin fritid bruger Jakob meget tid på at træne ungdomshold i håndbold, samtidig med holder han sig opdateret i sportsverdenen, hvor han følger med i diverse fodbold- og håndboldligaer og er helt vild med Tour de France.

Derudover interesserer Jakob sig også meget for både film og musik og kan i den forbindelse godt lide både biografturer og koncerter.

Læs mere

Jes Petersen
Underviser i matematik, gymnastik og spring
jp@aagaardefterskole.dk

Som tidligere elev på efterskole, højskole og med erfaring som lærer fra anden efterskole i bagagen, har Jes et indgående kendskab til, hvad efterskolerne kan udrette med unge mennesker. Og præcis mødet med det enkelte individ, og den 10 måneder fælles rejse som et efterskoleophold er, er hvad Jes finder utroligt fascinerende, og som tænder en gnist i ham.

På Ågård underviser Jes i matematik og gymnastik, som er hans hjertebarn. Han nyder at være med til at forme det stærke fællesskab som kendetegner Ågård, og som bl.a. opstår når eleverne sveder sammen i gymnastikken. I forlængelse af dette er Jes en kæmpe springnørd, og det bedste han ved at er at være med til at rykke eleverne til nye niveauer.

 

Som udøvende gymnast har Jes være aktiv på repræsentationshold og har som instruktør trænet utallige hold inden for både DGI og DGF, hvor han også har været instruktør for repræsentationshold, undervist i powertumbling og vundet danmarksmesterskaber inden for Teamgym.

Læs mere
Katharina Germansen, Ågård Efterskole

Katharina Germansen
Køkkenleder
kg@aagaardefterskole.dk 

Efter 25 års ansættelse synes hun stadig, at det er med glæde, hun laver mad til unge mennesker. I dag tænker hun meget på, at eleverne får en sund og god kost, hun synes også det er spændende at gå på nettet og finde nye opskrifter. Glade og tilfredse elever gør hende godt.

Helheden i det hele, mad og unge mennesker og gode kollegaer, gør det til, at hun synes, at hun har en god arbejdsplads.

Hun er en glad og positiv person.

Hendes fritidsinteresser er zumba, spille bezzerwizzer, campinglivet, hendes venner og familie og især børnebørnene vil hun gerne bruge meget tid på.

Læs mere
Kirsten Storgaard, Ågård Efterskole

Kirsten Storgaard
Viceforstander og underviser i dansk, uddannelsesvejledning, fortælling
ks@aagaardefterskole.dk 

"Du skal brænde før du kan tænde" - er et slogan som Kirsten bærer med sig i sine mange år som lærer i efterskoleverdenen.

Med sin opvækst med rødder i grundtvigske værdier var det nærliggende, at efterskoleformen skulle være hendes ramme og udgangspunkt for arbejdslivet. Sådan har det formet sig, 11 år på Elbæk Efterskole og siden 1994 på Ågård Efterskoleskole som viceforstander.

Liniefagene på seminariet var dansk og hjemkundskab. Siden har Kirsten taget en leder- og vejlederuddannelse, og hun kan også skrive certificeret coach på sit CV.

Kirsten er optaget af, de fantastiske muligheder efterskoleformen har for at udvikle den enkelte elev i et forpligtende fællesskab, og hun har i mange år været medlem af forskellige fora for pædagogisk udvikling. På Ågård er hun daglig tovholder i det pædagogiske arbejde, hvor den enkelte elevs fortælling og udvikling ligger hende meget på sinde. Hun er god til at organisere, strukturere og få nye ideer; egenskaber, som sætter tydelige spor i livet på Ågård Efterskole.

Læs mere
Lene Balle, Ågård Efterskole

Lene Balle
Underviser i dansk, engelsk, medie, uddannelsesvejledning, fortælling
lb@aagaardefterskole.dk 

Lene har været lærer på mange forskellige skoler, inden hun faldt til ro på Ågård Efterskole. Her fandt hun plads til innovation, sparring og pædagogiske udfordringer. For Lene er det vigtigt, at den enkelte elev får noget ud af sit ophold på Ågård, enten socialt, bogligt eller helt personligt.

Hun er vores IT-nørd, der hjælper til med, at hardwaren er toptunet og samtidig kommer med små fif til brugen af forskellige programmer. WEB2.0 tænder hende, og det smitter eleverne.

Det frivillige foreningsarbejde er stadig vigtigt for hende, i øjeblikket som igangsætter af aktiviteter med kulturelt islæt. Nogle gange får hun også tid til at brygge øl.

Læs mere

Lise Aarup Agerskov
Underviser i dansk, gymnastik og fortælletime.
Lise har barselsorlov i skoleåret 2017-18
la@aagaardefterskole.dk 

På højskole fik Lise den gode ide at søge ind på læreruddannelsen i Århus, hvor hun dimitterede med linjefagene dansk i udskolingen, musik og specialpædagogik.

Hun er en solid vestjyde, som holder begge ben på jorden - medmindre det altså lige handler om gymnastik. Lise tror på, at gymnastikken er en fænomenal måde for eleverne at være sammen og at mærke fællesskabet på. Og gymnastik må gerne være hårdt - for så er det sundt og udviklende!

I danskundervisningen brænder Lise for de små spor og tegn i tekster, som giver elevernes læsning et bredere perspektiv. Dansk kan på den måde være med til at give eleverne en ide om, hvem de selv er

Lise brænder i det hele taget for at eleverne udvikler sig. Hun siger, det handler om at turde være sig selv sammen med andre og herfra udvikle sit fulde potentiale.

Lise har altid 3 (gode) vitser, som hun er parat til at fyre af. Desuden er hun ekspert i at sætte lyde på forklaringer - hvilket hun selv finder ret "sprødt"!

Læs mere
Lone Spejlborg, Ågård Efterskole

Lone Spejlborg
Rengøringsansvarlig
ls@aagaardefterskole.dk 

Lone er uddannet i en sportsbutik i  Vejle og har efterfølgende arbejdet mange år som kommunal dagplejer. Nu tager hun udfordringen op med rengøringen, køkkentjansen og de unge mennesker. Hun brænder for efterskolens mange gode værdier og nyder samspillet og udviklingen med de unge mennesker. Hun bor i Højen med sin familie, hvor hun nyder livet med en stor have og forskellige kreative interesser som bl.a. at lave ting i beton. Hun har brugt det meste af sit liv på gymnastik i det frivillige foreningsarbejde, både som gymnast, instruktør og bestyrelsesmedlem. Lone finder stor glæde i fællesskabet og udfordringerne som gymnast på ØSVN Voksen mix., hvor opvisningerne forsat kan give sommerfugle i maven.

Læs mere
Lotte Bay, Ågård Efterskole

Lotte Bay Madsen
Underviser i tysk, engelsk, kor, drama, fortælling
lbm@aagaardefterskole.dk 

Lotte Bay blev uddannet fra Kolding Seminarium i 1983 og var som helt ny lærer med til at starte Bøvling Idrætsefterskole. Med 28 års erfaring i bagagen, først fra efterskolearbejdet, senere fra 17 år i folkeskolen vendte hun i august 2011 'hjem igen' - til et herligt udfordrende og udviklende job på Ågård.

Lotte underviser i engelsk, tysk, kor og drama. Hun brænder for sprogundervisningen og udøver et mildt, men konstant pres for at få eleverne til at dele denne begejstring.  På det musiske område spænder hendes smag vidt: Fra Mozart til Metallica. Hun elsker, når der er sang, musik og drama i luften, og nyder samarbejdet med eleverne om at finpudse og performe.

Energien til arbejdet finder hun blandt andet ved at løbe små ture omkring Egtved, hvor hun bor, og ved somme tider at cykle de 10 km til og fra skolen - hvis det altså ikke er for mørkt, vådt eller blæsende. Blandt Lottes mange andre interesser fylder fodbold en del, og man kan altid få en - synes hun selv - kvalificeret vurdering af kampe og stillinger i Premier League, Bundesligaen og den spanske liga.

Læs mere

Maria Møgelhøj
Underviser i obligatorisk gymnastik, dans, fortælletime
mm@aagaardefterskole.dk

Maria er en gæv vestjyde med ben i næsen og fødderne solidt plantet på jorden.

Efter 3 år på efterskole som elev selv, kan man godt sige, at Maria kender til efterskoleverdenen. Måske var det også derfor, at hun i 2010 valgte at skifte frisørfaget ud med undervisninglokalerne og undervisning af Danmarks nye unge stjerner.

Det er tydeligt at mærke, at Maria vil eleverne på flere planer, om det så er nede i gymnastiksalen, hvor musikken blæser ud af højtalerne, og hun udfordrer dem i nye koreografier og lege, eller om det er omkring et brætspil i fællesrummene.

Hvis nogen siger "Dét der, det kan jeg ikke", så siger Maria ”Det hedder det ikke, det hedder 'Det har jeg ikke lært endnu'”. Man kan, hvad man sætter sig for, og vil man, så kan man!

Maria har for nyligt været ude at forny sit repertoire i den store verden, da hun rejste jorden rundt med DGI's 11. Verdenshold sammen med Emil. ”Det var en oplevelse for livet”, siger hun. ”En dannelsesrejse hvor jeg fandt ud af, at man aldrig bliver for gammel til at lege, forny sig eller bare være nysgerrig på hinanden.”

Læs mere

Ole Sørensen
Forstander og underviser i fortælling, fysik
os@aagaardefterskole.dk 

Når man taler med Ole Sørensen om skoleforhold finder man hurtigt ud af, at her er en mand med holdninger, både til efterskoleformen og dens udvikling og til livet på skolen blandt elever og ansatte. Han er optaget af, at alle skal yde deres ypperste for at gøre gavn for så mange mennesker som muligt. Ikke en opgave er for lille til at blive taget alvorligt, - dette gælder både hvad menneskelige og organisatoriske forhold angår.

Det er de store elever og efterskolen han brænder for. Han vil gerne være i spidsen for en skole, hvor elever og ansatte trives og får øje på det guddommelige eksperiment af støv og ånd, som Grundtvig udtrykker det.

I sin fritid dyrker har en del sport. Vejle Boldklub Kolding er uanset resultater favoritholdet, - han er en ægte fan, som ikke bare skifter hold, som vinden blæser.

Han har, som nogle udtrykker det, en lidt speciel humor, - for mennesker, der kender ham, er det tydeligt, at grundtonen er livsglæde og kærlighed til medmennesket.

Læs mere
Per Thorsen, Ågård Efterskole

Per Thorsen
Underviser i matematik, fysik, naturfag, fortælletime
pt@aagaardefterskole.dk 

Per har mange ideer, højt aktivitetsniveau og vil gerne spille skak. I mange år har han lavet gymnastik og undervist alt fra børnehold til rep.hold. Per bor i Ågård med sin dejlige familie. Når solen skinner arbejder han med sine bistader på fuld tryk og nyder at passe dem og slynge honning. Samtidig får Per også stadig tid til at være aktiv i den lokale forening som instruktør af børnehold, medlem af bestyrelser og på andre måder deltage aktivt i det lokale foreningshold.

Læs mere
Rie Frøjk, Ågård Efterskole

Rie Frøjk
Underviser i engelsk, gymnastik, rytmisk, fortælling
rf@aagaardefterskole.dk 

1,2, træd frem, og sving, vip, rulle op… Fede rytmer flyder ud af højtalerne og Ries ryst møder en, når man træder ind i hallen - hun er i sit rette element, dybt engageret i gymnastikundervisningen på Ågård.

Springbrættet til denne profession ligger plantet i den vestjyske muld, hvor Rie iført skridsikre gymnastiksko og flæsekant på dorlastandragten slog vejrmøller og sad i spagat ved enhver lejlighed - udover når hun klatrede i træer, byggede halmhuler eller tog en ridetur i skoven.

Hendes egen efterskoletid står som et knivskarpt billede på værdier, hun i dag sætter en stor ære i at videreformidle til cremen af dansk ungdom - fællesskab, ansvar, læring og udvikling.

Gymnastikken har altid spillet en central rolle i Ries liv - givet hende udfordringer, glæder, oplevelser, rejser og ikke mindst været den grundlæggende årsag til, at hun blev en del af personalestaben på Ågård.

Naturen er en stor legeplads for Rie, og hun tager gerne en tur i kajakken, på cyklen, i vandreskoene, på snowboard eller skiene, når tiden indbyder til det - og det allerhelst i selskab med gode venner!

Rie er en lærer, der brænder for at give noget til de unge mennesker - om det så er i et fejesving, i arbejdet med engelske gloser, i en samtale henover aftensmaden eller det skulderklap, der får det unge menneske til at tro på sig selv.    

Læs mere
Rikke Lundfald, Ågård Efterskole

Rikke Lundfald
Køkkenassistent
rlu@aagaardefterskole.dk

Rikke er født og opvokset i Vejle. Hun er uddannet køkkenassistent på et plejehjem og har derudover arbejdet på hospice og i en daginstitution.

Hun har ikke den store erfaring med efterskolelivet, men er blevet rigtig glad for det. Hun synes, at det sammenhold og atmosfæren, der er på Ågård efterskole, er fantastisk. 

Rikke er gift med Kim, og de har to børn. I fritiden nyder hun gerne en god bog. Helst en krimi. Derudover går hun til koncerter med sine veninder. En lang gåtur med hund og familie i naturen er også en af de ting, hun sætter pris på. Især når solen skinner.

Læs mere
Signe Staub Jensen, Ågård Efterskole

Signe Staub Jensen
Underviser i dansk, KSH, svømning, friluftsliv
ss@aagaardefterskole.dk 

Signe blev uddannet sommeren 2015 fra Læreruddannelsen i Århus med linjefagene dansk, samfundsfag, geografi og svømning. Hun er meget begejstret for efterskoleformen, og siden hun startede på læreruddannelsen, var efterskolelærer drømmen. Hun er inspireret af den dannelsesproces, der foregår på skolen samt mødet med den enkelte elev.

På Ågård underviser Signe i dansk og KSH i 9. klasse, svømning og friluftsliv. Hun har tidligere undervist børnehold i gymnastik og været svømmelærer for svømmere i alle aldre.

I sin fritid kan Signe godt lide at dyrke sport, særligt svømning og ski, men når turen går til varmere himmelstrøg er dykning en klar favorit. Derudover bruger Signe gerne meget tid i et køkken, og er meget glad for at lave mad og bage.

Læs mere
Thomas Laustsen, Ågård Efterskole

Thomas Laustsen
Underviser i matematik, fysik, fortælling, friluftsliv, keramik
tl@aagaardefterskole.dk 

Thomas er uddannet på Silkeborg seminarium med liniefag i matematik og fysik. Han har altid gerne villet være efterskolelærer, men var lige forbi folkeskolen i 5 år, inden han startede på Ågård Efterskole i 2006.

For Thomas er det fedt, at ikke to dage er ens, men det fedeste er at få lov til at præge unge menneskers liv og se dem udvikle sig fra unge mennesker til små voksne med en god rygsæk til at klare deres videre færd.

Thomas elsker at være på friluftstur, være ude i den skønne natur, lave nogle fede aktiviteter eller bare sidde omkring bålet, diskutere eller snakke om alt muligt imellem himmel og jord.

I fritiden giver han den gerne gas på spinnigscyklen eller i styrkertræningslokalet, ligesom han forsøger at ramme en golfbold eller lave skulpturer i sten eller bare få mærkelige kreative ideer, der bare må laves.

Læs mere