Musiske fag

Sammenspil - det handler om at lave et godt pop/rock-band med guitar, bas, trommer, keyboard, sang, kor, m.m. Numrene, vi spiller, tager udgangspunkt i de elever, der har valgt faget, så flest muligt får mulighed for at spille det, de helst vil. Vi skal optræde ved forskellige lejligheder både på skolen og sammen med andre efterskoler til festivaller og træf.

Guitar - her får du mulighed for at lære et nyt instrument at kende. Undervisningen henvender sig til begyndere og vil mest handle om akkorder, så vi hurtigst muligt kan komme i gang med at akkompagnere til fællessang.

Kor - vi lærer at bruge stemmen og synger, synger, synger... sange fra mange genrer fx pop, rock, gospel og evergreens; én-, to- og trestemmige sange. Udvalget er bredt, og kan fx omfatte Beatles, Abba, Metallica, Coldplay.

Drama - Er du vild med at spille skuespil? Har du lyst til at prøve dig selv af i forskellige roller?  Vi udfordrer os selv og hinanden gennem forskellige øvelser, hvor vi arbejder med det kropslige og det sproglige udtryk - og går så på scenen....