Mere gymnastik

Spring er for alle. Om du er god eller rigtig god, så kan vi lære dig noget nyt - der er faktisk risiko for, at du kan blive rigtig dygtig. Vi glæder os til at se DIG nede i hallerne til masser af fede timer i vores gode faciliteter. Vi er max klar.

Spring piger: er valgfaget, hvor du har mulighed for at dygtiggøre dig inden for spring, både hvis du er til dobbelt rotationer eller vejrmøller.

Rytmisk piger: I valgfaget "Rytmisk" arbejder vi i dybden med rytmegymnastikken. Timerne består af tekniktræning i mange forskellige genrer af gymnastikken, herunder bl.a. gulvarbejde, tyngde, flow og afsæt over gulv. Vi inddrager elementer fra dansens verden og snuser også til håndredskaber.

Rytmisk drenge - Hip hop, house, koordination, balance, kroppens bevægelsesmønstre, Dette er faget for dig der har lyst til en ekstra udfordring inden for det rytmiske.

Rytmisk x-tra: Niveauet er højt både øvelsesmæssigt og teknikmæssigt. Vi forventer, at du har mod på at blive udfordret, og at du evner at 'nørde' og fordybe dig. Rytmisk x-tra er for dig, der har lyst til at give dig fuldt ud.

 I  "Teknik og dans" vil du blive introduceret for forskellige dansegenrer, så som klassisk ballet, moderne dans, contactimpro, hiphop, jazz og house. Som overskriften siger, så vil der være fokus på teknikken, inden der arbejdes med små koreografier. 

TeamGym: Efter jul tager vi hul på "TeamGym", hvor vi fokuserer på konkurrencegymnastikken. Der vil både blive trænet spring på fiberbane og i trampet samt arbejdet meget med forskellige momenter, der bliver sammensat til en rytmisk serie. Vi deltager i Efterskole DM.