Outdoor efterskole

Mountainbike


Er du klar til at få pulsen op, mærke adrenalin-kick'et og få en masse kilometer i stængerne? Når vi sætter os op på cyklen og slår os løs på skolens mountainbike-trail, går det ikke stille for sig!

I valgfaget kommer du til at lære om alt fra svingteknik til bremseteknik og hoppeteknik. Du bliver udfordret og lærer en masse om dine – og andres – grænser. Du kommer med på tur, får set en masse smuk natur og får lov til at køre i både solskin og mudder. Nogle gange spiller vi spil som f.eks. stikbold på cyklen for at forbedre vores balance og position, og andre gange stiller vi skarpt på selve cyklen og roder med kæder og cykeldæk.

Vi træner både på skolens eget mountainbike-trail, men tager også ud til de professionelle spor i Kolding og Vejle. Du kommer til at opleve mange forskellige former for terræn – fra langsomme landeveje med plads til grin med dine kammerater til stejle skrænter og bumlede skovveje. Glæd dig – det bliver sjovt!

Friluftsliv


Kom med ud i det fri! Nyd den friske luft, få jord under neglene og nye oplevelser i rygsækken. Naturområderne omkring Ågård Efterskole er fyldt med muligheder og eventyr, der bare venter på at blive opdaget. Valgfaget er både for dig, der er vild med action og fart eller rolige gåture og bålhygge – bare du har lyst til at komme ud og opleve naturen i al slags vejr.

Vi tager udgangspunkt i de skiftende årstider og tilrettelægger undervisningen, så den passer til det, årstiden har at byde på. Om sommeren bygger vi tømmerflåder, og om vinteren bygger vi svedhytter. Men vi finder også tid til at samle bær og lave marmelade, samles omkring et bål og dyrke klatring.

Glæd dig til at gå helt offline og opleve magien, der opstår, når man laver mad over bål eller går på opdagelse i en regnfuld skov. Du kommer tilbage til rødderne og det simple liv, når vi sover under åben himmel og bor uden store krav. Det er læring for livet – og når du først opdager, hvor meget naturen har at tilbyde, vil du aldrig være foruden!

Livet på Ågård

Følg os på de sociale medier

Følg os på de
sociale medier