Boldspil

Fodbold på Ågård Efterskole

Fodbold - Har du talent og vil gerne udvikle det, eller vil du bare have udfordringer og opleve glæden ved fodboldspillet? Fodbold er for drenge og piger. Humør, respekt og det at være en god holdspiller vægtes højt. Læs meget fodbold for de særligt interesserede.

Meget fodbold på Ågård Efterskole

Meget fodbold - Er du fodboldnørd har du mulighed for også at vælge "Fodbold Ekstra", hvor du kommer i dybden med de tekniske og taktiske færdigheder. Læs mere her.

Håndbold på Ågård Efterskole

Håndbold - højt aktivitetsniveau, sved, teknik, taktik, fysisk og psykisk træning. Du vil bl.a. blive trænet specifikt på enkelte pladser og lære at forstå muligheder i håndboldspillet, fra opvarmning til forsvars- og angrebstræning.

Volleyball - serv, smash, sjov, sved og sammenspil. Volleyball er et meget socialt holdspil, der stiller krav til teknik og fysik. Det bliver sjovt, så fat bolden og slå dig til et godt sammenhold!

Badminton - Tør du kaste dig ud i verdens hurtigste ketsjersport? Vi arbejder bl.a. med tilvænningsøvelser, spilanalyse, fejlretning og du lærer alle grundslagene, samt single- og doubletaktik.