Boldspil

Fodbold på Ågård Efterskole

Fodbold - Har du spillet fodbold hele dit liv, eller kunne du tænke dig at prøve det for første gang? På Ågård har du mulighed for begge dele. Her vægtes det nemlig højt, at der både er plads til at udvikle sig fodboldmæssigt samtidig med, at man kan opleve personlig udvikling og glæden ved spillet. Læs mere her

 

Håndbold - Her arbejder vi med alle håndboldspillets facetter - forsvar, kontra, angreb og returløb. Du vil komme til at træne tekniske detaljer i spillet og specifikke positioner på banen. Samtidig lægger vi stor vægt på det kollektive aspekt af håndboldspillet, som fx det at være en god hold-kammerat, samt at gøre både sig selv og sine medspillere gode?

Volleyball - serv, smash, sjov, sved og sammenspil. Volleyball er et meget socialt holdspil, der stiller krav til teknik og fysik. Det bliver sjovt, så fat bolden og slå dig til et godt sammenhold!

Badminton - Tør du kaste dig ud i verdens hurtigste ketsjersport? Vi arbejder bl.a. med tilvænningsøvelser, spilanalyse, fejlretning og du lærer alle grundslagene, samt single- og doubletaktik.