Fod på bolden?

Fodboldspillet er fyldt med fællesskab, finter og fornøjelser. Derfor spiller det en central rolle i efterskolelivet på Ågård.

Gennem dine valg kan du skabe din egen fodboldlinje, samtidig med at der også er tid til at springe, spille el-guitar eller noget helt tredje.

Har du spillet fodbold hele livet, eller er engageret nybegynder? Det betyder ingenting – hos os finder du fodboldvalgfag, som matcher præcis dine interesser og talenter. Du skal blot have lyst til at deltage i et fællesskab præget af interesse, godt humør, gensidig respekt og team spirit. 

Du kan vælge mellem følgende valgfag:

  • Drengefodbold eller pigefodbold: Seriøs og afvekslende undervisning, hvor du både udfordres teknisk og taktisk.
  • Fodbold version 2.0: Her ”nørder” vi for at blive endnu dygtigere til spillets tekniske aspekter; f.eks. de forskellige sparkeformer, lækre finter, frisparks- og hjørnesparkskombinationer.
    (For at kunne vælge dette valgfag SKAL du minimum have enten drengefodbold eller pigefodbold)
  • Fodbold for eksperter: Valgfaget for den erfarne fodboldspiller, som slet ikke kan få nok fodbold. Vi arbejder særligt med de holdtaktiske dimensioner i spillet - f.eks. spilopbygning, presspil og afslutningsspil – alt sammen foregår naturligvis på træningsbanen.
    (For at kunne vælge dette valgfag SKAL du minimum have drengefodbold)
  • Fodbold sjov for alle: Legen med bolden er i centrum. Vi spiller på tværs af køn og niveau.

Vi glæder os til at træne med dig på vores nye top-moderne kunstgræsbane.

Vi deltager i løbet af året i DBU's turnering for efterskolehold samt i regionsstævner i udendørs og indendørs efterskolefodbold. 

Du har endvidere mulighed for at tage kurset "DBU ung og træner", hvis du har lyst til også at fylde idrætsemneugen med fodbold.

Og så er både udendørs og indendørs fodboldbaner naturligvis til din og dine fodboldglade kammeraters rådighed i fritiden - både i hverdag og weekender.