Økonomi

Skolen optager eleverne i den rækkefølge, de melder sig ind. Indmeldelsen gælder kun for et år. Man kan fortsætte på skolen i to år, hvis både elev og skole er enige om dette.

Vi opfordrer dig til at besøge skolen, inden du melder dig ind. Ring og aftal en tid. 

Skolepengene for skoleåret 2020/2021 er kr. 2.515,- pr. uge i 43 uger. Alt er inkluderet i skolepengene, dvs. alpint skikursus, træningsdragt, opvisningsdragt, højskolesangbog, materialeforbrug, forældrearrangementer, fællesudflugter, som f.eks. teatertur. Der ydes statsstøtte til alle elever. 

Du kan selv foretage beregninger med dine forældres indkomstgrundlag vha. prisberegneren på www.efterskolerne.dk eller ringe til Ågård Efterskoles kontor: 75 55 31 33 alle hverdage 8.00-15.00.

Tilmeld dig Ågård Efterskole her! 

På forhånd TAK, - vi glæder os til at møde DIG. 

Forældrene svarer: Er det pengene værd? 

 

Den bedste investering nogensinde... 

Afkastet på på det menneskelig plan, er allerede nu markant og synligt.

Læs mere

Vi synes, at det har været alle pengene værd...

Vi har haft børn på skolen 2 x 2 år og det har udviklet dem hver især vidt forskelligt. Den ene havde brug for at få selvtillid og at tro mere på sig selv - og den anden havde mere brug for at lære, at give plads til andre og lære at indgå i et fællesskab. Og begge dele har skolen formålet, at lære vores børn.

Læs mere

De 2 års skoleophold for vores datter, har været hver en krone værd...

Hun er blevet en helt anden pige, mere selvsikker, masser af selvtillid, åben for nye bekendtskaber og en meget mere glad pige. Vi ved det bliver hårdt at komme hjem og ved der vil blive et kæmpe afsavn til både lærer og elever, men vi vil på bedste vis være der for hende. TUSIND TAK til jer alle - både lærer og elever for 2 fantastiske år på Ågård. Vi går hjem med mange gode minder og smil på læben.

Læs mere

Absolut...

Imponerende hvor meget man får for pengene på Ågård.

 

 

Læs mere

For os er efterskole en investering... 

.. i vores datters fremtid så ja hun har fået en balast og sikkerhed i at stå på egne ben som hun ikke ville have fået hvis hun var gået videre til en ungdomsuddannelse efter 9. MEN det er også vigtigt at sige at det nok også er en investering i forældreskabet, vi er nu HELT klar over at vores datter kan selv uden at vi skal spørge og kontroller så nu er vi klar til at give slip :) ALLE PENGENE VÆRD.

Læs mere