SLUK!

Kunsten at overleve i en digitaliseret verden.

Foreningsnetværket i Ågård og Øster Starup har indbudt speciallæge Imran Rashid til at holde foredrag om konsekvenserne af den digitale udvikling. Som den sidste generation, der har oplevet en verden uden personlige skærme, har vi et ansvar for at træffe nogle sunde beslutninger og valg for de kommende generationer. Vi er nødt til at handle, før det er for sent!

Millioner af mennesker er på vej til at blive digitalt afængige. Og den massive mængde data, der hver dag fosser gennem vores hjerne, truer med at sende en hel generation ud i et liv med stress, søvn- og koncentrationsbesvær og nedsat evne til nærvær og empati.

Med sin baggrund som speciallæge i almen medicin kaster Imran Rashid lys over konsekvenserne af den rivende digitale udvikling. I sit tankevækkende og provokerende foredrag sætter Imran Rashid fokus på, hvordan de sociale medier helt bevidst ønsker at forvandle os til digitale junkies på evig jagt efter den næste kemiske belønning i hjernen, der kan udløse en kortvarig lykkefølelse. Fordraget med Imran Rashid er også et indblik i, hvordan vi så omfavner og benytter digitaliseringen og de sociale medier på en mere fornuftig måde, så vi igen genvinder en større del af kontrol. Imran Rashid har udgivet bestselleren „SLUK“ og har stiftet "Center for sund digitalisering".

Fordraget er tirsdag d. 13. november kl. 19.00 på Ågård Efterskole.

Billetter koster 200 kr. og kan bestilles via Ågård Efterskole på enten telefon 75 55 31 33 eller via mail, post@aagaardefterskole.dk.