Rejsehold

Der er skabt en tradition på Ågård Efterskole om at danne et rejsehold med tidligere elever og gymnastikken i centrum.

I 2011 var vi i Brasilien, og i 2015 gæstede vi USA.

Formålet med at lave et rejsehold er:

• At inspirere tidligere elever til at komme ud og se verden og være nysgerrig på at møde mennesker i andre lande og lære om deres historie og kultur.
  • At vise dansk kultur, traditioner og værdier – herunder også Ågård Efterskoles.
  • At skabe stærke bånd på tværs af årgange.
  • At skabe en forlængelse af de dannelsesmål, der er grundklangen for Ågård Efterskole.

Rejseholdet i USA 2019

Vi rejser i oktober 2019 til USA for at lave opvisninger og workshops samt at få en masse kulturforståelse og gode oplevelser. Vi skal omkring Chicago, gennem staterne Illinois, Iowa, Kansas, Colorado, Denver og bl.a. også Rocky Mountains er på listen.

Prisen for turen vil være ca. 15.000-17.000 kr. pr. gymnast. Dette dækker alt i USA bortset fra lommepenge. Det vil sige fly, bus, transport af redskaber, mad, tøj, mm. Der vil være 8-10 opvisninger plus 4-6 workshops. Vi skal bl.a. bo privat indkvarteret ved værtsfamilier, moteller, vandrehjem eller lign. under vores ophold.

Lyder dette som noget for dig, så send en motiveret ansøgning til os!

TRÆNING/SAMLINGER

• 6.-7. oktober
  • 30.-1. december
  • 23.-24. februar
  • 3.-4. maj
  • 1.-3. august
  • 1 samling i september
  • Afrejseopvisning
  • Rejse: 4.-20. okt. 2019 - USA
  • Hjemkomstopvisning

INSTRUKTØRERNE M.M.

Rejseleder
Tom Christoffersen

Instruktører
Lise Agerskov, Maria Møgelhøj, Frederik Holsteen og Jes Petersen.

Øvrige repræsentanter fra Ågård
Kirsten Storgaard og Ole Sørensen.

ANSØGNING

Motiveret ansøgning sendes senest 25. august 2018 til: mm@aagaardefterskole.dk

Der er udtagelse til Rejseholdet 1. september.

DOWNLOAD DOKUMENT MED OPLYSNINGERNE HER