Efterskolernes Dag d. 29. september 2019

Velkommen til Åbent Hus på Ågård Efterskole 

På Ågård Efterskole bliver DU en del af et stærkt fællesskab i trygge rammer, hvor alle kender alle. Skolen har en overskuelig størrelse med 138 elever, som alle bor i lejligheder. Her bliver DU ikke væk i mængden. 

Vi har hovedvægt på gymnastikken som fællesskabsskabende fag, boglige fag og en bred vifte af valgfag. Vores undervisning er digitalt baseret, så du bliver en habil IT-bruger. Vi er en meget aktiv skole, hvor vi vil noget med DIG. Du vil opleve, at din personlige udvikling bliver boostet. 

Gymnastik, musik, spring, håndbold, fodbold, tegning, filt, keramik, blomsterværksted, kreativ foto, video er nogle af de fag, som du kan fordybe dig i på Ågård Efterskole.

Program

I hele tidsrummet fra kl. 13.00 til 17.00 er nuværende elever parate til at give jer en rundvisning. I skal blot henvende jer i vores forhal.

Der vil være orientering om skolen kl. 13.30, 14.45 og 16.00 i foredragssalen ved forstander Nis Tind Bechmann og viceforstander Lene Balle. Varighed 30 minutter. 

I er meget velkomne til at tage en kop kaffe i spisesalen. Her vil I også kunne få brochurer og en snak med ledelsen, fx om ledige pladser og ventelister.

Sekretær Britta Winther er på kontoret fra kl. 13.00 til 17.00, hvor I kan få yderligere oplysninger bl.a. om økonomiske forhold.

Med venlig hilsen og med håbet om en god dag,

Ågård Efterskole