Ågård Aften 2018

Fredag d. 26/1 2018 kl. 18:00 åbner vi gymnastiksæsonen med Ågård Aften.

Aftenen starter med premieren på vores eget elevholds opvisning, som de i løbet af foråret skal vise omkring 25 gange rundt omkring i landet. Eleverne glæder sig rigtig meget til at vise, hvad de har lært. Cirka halvdelen af eleverne har inden opholdet ikke lavet gymnastik før, men efter intens træning er der lagt op til en rigtig flot opvisning på højt efterskoleniveau.

Vores mål med gymnastikken er at skabe en flot opvisning, hvor alle elever, uanset niveau og erfaring, får mest muligt tid på gulvet. At den enkelte udvikler sig og oplever sig selv som en vigtig brik på holdet, hvor alle har en væsentlig rolle at spille!

Derpå følger 10 gymnastikhold, der på den ene eller anden måde har tilknytning til Ågård Efterskole. Flere hold er lokale og træner på skolen, ligesom mange har ansatte eller tidligere elever på holdet eller som trænere.

I arrangementet deltager 850 gymnaster i mange aldersgrupper og på forskellige niveauer. Vi lover masser af gymnastisk kvalitet, en intens stemning og selvfølgelig smil, glæde, forventning og fællesskab på gulvet!

Alle er velkomne!

Entre: 20 kr., som går ubeskåret til Danmarksindsamlingen.

Vi opfordrer til samkørsel, da vores parkeringskapacitet er under pres!