Mød vores forældre

Klik og se, hvad forældre fortæller om skolen. Eller læs nogle af de mange hilsner vi har modtaget ved skoleårets slutning.

Det længste spring kræver det bedste afsæt.

Min søn har fået det allerbedste afsæt ind i ungdomslivet med et år på Ågård Efterskole. (Forældre 2018/19)

Læs mere

Den bedste investering, vi nogensinde har gjort.

Min datter har fået den bedste oplevelse og har udviklet sig helt fantastisk. Er så glad for, at vi valgte netop denne efterskole. Hele lærestaben brænder virkeligt for deres elever og gør en kæmpeindsats i at gøre en forskel. (Forældre 2018/19)

Læs mere

“Jeg er blevet til vi”

De få gange vores søn er kommet hjem på weekend, er der kommet “lidt mere mand” hjem hver gang. “Jeg er blevet til vi”. (Forældre 2018/19) 

Læs mere

Alle unge mennesker burde ikke bare have et år på efterskole

- de burde alle have et år på Ågård. (Forældre 2018/19) 

Læs mere

På Ågård Efterskole er der ingen slinger i valsen...

... når de voksne skal sætte ord på, hvad de vil med eleverne. Alle medarbejdere arbejder i samme retning. Det er fascinerende og beundringsværdigt! (Forældre 2018/19)

Læs mere

På Ågård bliver man mødt med smil og øjenkontakt...

... og det er af både elever og voksne. Vi sendte en stor pige af sted i august og har fået en ung kvinde hjem i juni. Der er ingen tvivl om, at der bliver dannet unge mennesker på Ågård Efterskole. (Forældre 2018/19)

Læs mere

Ågård Efterskole kendetegnes af engagement og begejstring, nærhed og varme...

... og af, at hver enkelt af eleverne ses og udfordres lige nøjagtig på den måde, som han eller hun skal udfordres - i en ramme af fællesskab. Tusind tak for et fantastisk skoleår! (Forældre 2018/19)

Læs mere