Mød vores forældre

Klik og se, hvad forældre fortæller om skolen. Eller læs nogle af de mange hilsner vi har modtaget ved skoleårets slutning.

Tusind, tusind tak for et helt igennem fantastisk efterskoleår...

... Vores datter har nydt det fra første sekund til sidste fløjt, uden en eneste mislyd. Det var altid "hjem til Ågård". Hun er blevet stærkere fagligt, er om muligt blevet endnu mere selvstændig og er blevet klart bedre til socialt at indgå i fælles projekter.
Vi har som familie nydt at være en del at det store fællesskab med gymnastikken som omdrejningspunkt. Grundtvig og Kold ville være stolte og anerkendende, hvis de kunne stå på sidelinien idag. I lever til fulde op til jeres værdier.
Det glæder mit sanghjerte, at musikken prioriteres så højt, sang og fællessang gør glad. Vores datter vil fortsætte med at synge i kor, så musikken har sat sine spor.
I er desuden på Ågård super dygtige til at tilrettelægge, planlægge og strukturere. Det er i hverdagen nemt for børnene at agere i, og vi har mærket det til diverse arrangementer, hvor alting klapper.
Vigtigst af alt, så har Ågård en fantastisk personalestab, fra Katte i køkkenet over lærerne til Britta på kontoret. Utroligt engagerede, og vi er aldrig i tvivl om, at de kan lide deres arbejde. Børnene mærker, at de er i øjenhøjde, bliver hørt og taget alvorligt. Det er noget helt specielt, og det kommer ikke af sig selv!!

- Forældre 2011/12

Læs mere

Tak for to fantastiske år som har været så rige på oplevelser...

... udvikling og erfaring for livet... - for både vores dejlige søn og for os.
Vi har glædet os HVER dag over alle de pragtfulde ting efterskolelivet har budt på.
- Forældre 2010/11 & 2011/12

Læs mere

Nu ser vi desværre enden på en fantastisk tid...

Vi siger tak for en stor rejse gennem ogrundt om det glade liv og fællesskab, medalle elever og ansatte på Ågård. Vi vil for altid være ambassadører for Ågård Efterskole.
- Forældre 2011/12

Læs mere

Forsæt det fantastisk arbejde med inddragelse og ansvar...

...i nærheden og fællesskabet. Tak for endnu en dejlig oplevelse og et dejligt år at være forældre på Ågård. Og at jeg også kan få oplevelsen af at være en del af det at være på efterskole. Det fordre lysten til det gode samarbejde der er vigtig med 132 forskellige unge og lige så mange familer og det kalder i fantastisk.
- Forældre 2011/12

Læs mere