Skole - hjem

Vi vægter kommunikationen mellem skole og hjem meget højt

Cirka en gang i måneden inviterer vi til arrangementer på skolen og forældre er altid velkomne til at deltage i fredagssang. To gange årligt er der desuden mulighed for egentlige skole-hjemsamtaler.

Vi har et højt informationsniveau og forældre kan følge dagligdagen på skolen via forældreintra, der meget jævnligt opdateres med nyheder, billeder, elevdagbog, opslag m.m. 

Ågårds forældre er på forældreintra næsten hver dag!

Forældrene fortæller om skolens informationsniveau

Skolens informations niveau er jeg meget imponeret over...
...man får følelsen af at være til stede og kan klart følge godt med i det der rør sig i samfundet Ågård efterskole, uden at man skal i kontakt med det unge menneske. Følelsen af at de kan koncentrere sig om der, hvor de er, og at forældrene kan følge årets gang med aktiviteter og oplevelser.

Skolen er rigtig god til at informere...
Der er billeder og beskrivelser af alle aktiviteter, så man har mulighed for at følge lidt med i deres hverdag og få spurgt ind, når man har mulighed for det. Det er superdejligt, når det ind i mellem kan få flere inden man ser hinanden og måske kun får talt sammen en gang i løbet af ugen.

Godt med billeder og den elektroniske kontakt...
Vores søn derimod kunne vi godt klage lidt over, hvad det angår.

Stor ros til de mange arrangementer...
...hvor der er forældre weekend, søskende weekend og ven/veninde weekend. Det er jo ikke kun eleven der har været på efterskole, familie og venner har også været med. Selv bedsteforældre dag. Super godt.