fbpx

Efterskolernes Dag
den 24. september 2023

På Ågård Efterskole bliver du en del af et stærkt fællesskab i trygge rammer, hvor alle kender alle. Skolen har en overskuelig størrelse med 138 elever, som alle bor i lejligheder.

Vi har hovedvægt på gymnastikken som fællesskabsskabende fag, boglige fag og en bred vifte af valgfag. Vi er en meget aktiv skole, hvor vi vil noget med DIG. Du vil opleve, at din personlige udvikling bliver boostet.

Gymnastik, musik, spring, håndbold, fodbold, tegning, sløjd, keramik, syning, video er nogle af de fag, som du kan fordybe dig i på Ågård Efterskole.

I hele tidsrummet fra kl. 13.00 til 17.00 er nuværende elever parate til at give jer en rundvisning. I skal blot henvende jer i vores forhal.

Program

Velkommen til en meget aktiv skole, hvor DU får plads til udfoldelse og fordybelse.

Du kan opleve skolen i tidsrummet fra kl. 13.00 til 17.00, hvor nuværende elever står klar til at give en rundvisning. Du skal blot henvende dig i vores forhal.

Forstander Lene Balle fortæller om skolen kl. 13.30, 14.45 og 16.00 i Salen.

Kig endelig forbi til en kop kaffe i spisesalen. Her vil du også få udleveret brochurer og tale med skolens ledelse. På skolens kontor kan du desuden høre om ledige pladser, ventelister og økonomi.

Vil du med på holdet? Du er velkommen til at spille med, springe i trampolinerne eller være kreativ sammen med eleverne.

 

Med venlig hilsen og med håbet om en god dag.

Ågård Efterskole Livet på Ågård

Følg os på de sociale medier

Følg os på de sociale medier