Vi lever weekendlivet

På Ågård Efterskole varer ugen 7 døgn. Det er ganske vist tilladt at tage hjem i weekenden - men rigtig mange vælger alligevel at blive til chokomüsli, sjove aktiviteter, hygge og søndagsmiddag med dessert!

Når vi siger, at der sker så meget i weekenderne, at eleverne næsten aldrig vil hjem, er det ikke løgn! Med et gennemsnit på et godt stykke over halvdelen af eleverne, der bliver i weekenderne, tør vi derfor godt love dig en perlerække af oplevelsesrige efterskoleweekender - hvis du altså vælger at blive.

Lejlighederne skiftes til at arrangere og afvikle en aktiv weekend. Ideerne er mange og stemningen altid god. Nedenfor kan du se et par hjemmelavede videoer fra nogle af årets mange weekendaktiviteter - arrangeret af elever for elever.

Pssst... Indimellem bliver der også tid til at hyggesnakke, slappe af og sove længe.

"En stor del af Ågård-fællesskabet er også vores weekendliv. Der sker noget hver weekend – og én af lejlighederne er ansvarlige for det. Det bringer os tættere sammen, at vi laver noget sammen i weekenden" (elevcitat)